Custom Made Charters

Custom ofwel maatwerk. Zelf uw vakantie of dagtocht bepalen. Actief meezeilen of lekker relaxen, door het geringe aantal gasten zijn wij in staat een zeer persoonlijk programma te bieden. Dit maatwerk bepaalt uw zeiltocht.

Made in Holland waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. Binky is een Noordkaper 43, een robuust stalen schip gebouwd in Nederland. Zij voldoet aan alle eisen van zeewaardigheid en heeft een complete veiligheidsuitrusting. De inrichting is comfortabel. Ook buiten is het goed toeven. Een hoge, vaste zeereling zorgt voor veiligheid als u over het dek loopt.

Charters op een schip dat u niet vaak tegenkomt in de charterwereld. De aanwezigheid van een dekhuis maken het mogelijk het hele jaar te varen. Door zijn robuustheid is Binky zeewaardig en dankzij een optrekbare kiel blijven maar weinig plekjes onbezeild. De crew is volledig gediplomeerd voor dit werk.

DSC_0299

Is een zeiltocht op ons jacht betaalbaar?

Jazeker. Zelfs met een zeer goed onderhouden jacht voorzien van alle gemakken met zeer complete veiligheidsuitrusting, de modernste navigatieapparatuur en een gediplomeerde bemanning.

Als u deze feiten op de juiste waarden kunt inschatten zult u onze conclusie onderschrijven. Het grote voordeel van Custom Made Charters is dat onze gasten de kosten voor een deel zelf in de hand hebben.

Zeilkalender

In juni 2023 vertrekken wij met onbekende eindbestemming. Onze eerste etappe is Lelystad-Gran Canaria maar de route is nog onzeker en dat maakt charteren en een  zeilkalender vrijwel onmogelijk. Langs de Spaans/Portugese kust zijn momenteel Orka's de baas en maken het passerende zeilboten moeilijk waarbij schade aan de roeren ontstaat en zelfs schepen gezonken zijn.

Op dit moment weten wij nog niet of we de kust gaan volgen of dat we via de Azoren zullen afzakken.

DSC_0452