Custom Made Charters

Custom ofwel maatwerk. Zelf uw vakantie of dagtocht bepalen. Actief meezeilen of lekker relaxen, door het geringe aantal gasten zijn wij in staat een zeer persoonlijk programma te bieden. Dit maatwerk bepaalt uw zeiltocht.

Made in Holland waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. Binky is een Noordkaper 43, een robuust stalen schip gebouwd in Nederland. Zij voldoet aan alle eisen van zeewaardigheid en heeft een complete veiligheidsuitrusting. De inrichting is comfortabel. Ook buiten is het goed toeven. Een hoge, vaste zeereling zorgt voor veiligheid als u over het dek loopt.

Charters op een schip dat u niet vaak tegenkomt in de charterwereld. De aanwezigheid van een dekhuis maken het mogelijk het hele jaar te varen. Door zijn robuustheid is Binky zeewaardig en dankzij een optrekbare kiel blijven maar weinig plekjes onbezeild. De crew is volledig gediplomeerd voor dit werk.

fotograaf 032

DSC_0299

Is een zeiltocht op ons jacht betaalbaar?

Jazeker. Zelfs met een gloednieuw jacht voorzien van alle gemakken met zeer complete veiligheidsuitrusting, de modernste navigatieapparatuur en een gediplomeerde bemanning.

Als u deze feiten op de juiste waarden kunt inschatten zult u onze conclusie onderschrijven. Het grote voordeel van Custom Made Charters is dat onze gasten de kosten voor een deel zelf in de hand hebben. Hieronder volgen een aantal voorbeelden zodat u een beeld krijgt van de mogelijke kosten.

 

 

Enkele voorbeelden van de kosten

Dagtocht

Bij 4 personen: 100,00 euro per persoon.

Bij 5 tot 8 personen: 90,00 euro per persoon.

Onze dagtochten zijn van 09.00-17.00 uur. De prijzen zijn inclusief brandstofkosten, crew, toeristenbelasting, havengeld, nader te bepalen opstapplaats aan het IJsselmeer of Markermeer en btw. Tijdens de dagtocht wordt er koffie, thee en een eenvoudige lunch geserveerd zonder extra kosten. Wilt u met minder dan 4 personen meezeilen, dat kan, zeg wat u wilt en wij nemen contact op om een prijs te geven.

Meerdaagse tochten met 2 personen:

Twee dagen en een nacht, 250,00 euro pp

Meerdaagse tochten met 4 personen:

Twee dagen en een nacht, 200,00 euro pp

 

Zeilkalender

De Binky heeft al een paar geplande reizen staan. Kijk op onze zeilkalender naar bestemmingen en beschikbaarheid.

DSC_0452

DSC_0095 (1)

Nu speciale winteraanbieding: Weekendje Wadden vanaf 350 euro pp. Vertrek op vrijdag vanaf Makkum of Harlingen richting Vlieland of Terschelling. Twee overnachtingen aan boord incl ontbijt, twee zeildagen en 1 dag op het eiland van uw keuze. Retour tocht op zondag. Eventuele combinatie van eilanden of verlenging is mogelijk.

Onze meerdaagse tochten zijn van 10.00 uur opstap datum tot 17.00 uur afstap datum.

De prijzen zijn inclusief brandstofkosten, crew, en nader te bepalen op- en afstap plaats aan het IJsselmeer of Markermeer en btw. Tijdens de meerdaagse tochten wordt er koffie, thee, lunch en ontbijt geserveerd.

Het diner is in overleg aan boord of in een restaurant en dient u extra te betalen. Eventuele havengelden zijn voor rekening van de klant net als toeristenbelasting.

Afwijkende wensen over de tijd, het eten of iets anders is mogelijk in overleg met Custom Made Charters.